MENU

25.06.2018

diensten

Dynamiek heeft in de afgelopen jaren de volgende vaste diensten ontwikkeld:

Scootmobielpool

De scootmobielpool is een uitleenservice voor scootmobielen. Het is een samenwerkingsverband tussen Woonzorgcentrum Westlede, Zorgcentrum Lingewaarde, Verpleeghuis Vrijthof, Zorgcentrum Walstede en Dynamiek. Dynamiek heeft voor de uitvoering van de uitleenservice een bus ter beschikking. Er is namelijk een haal- en brengservice. Deze is er voor mensen die niet zelfstandig naar een uitleenpunten kunnen komen en hierin ook geen hulp van familie of kennissen ontvangen. Indien u gebruik wilt maken van een scootmobiel, kunt u contact opnemen met de medewerk(st)ers van het Loket Wonen, Welzijn en Zorg (WWZ) van de gemeente Tiel, de ergotherapeuten van verpleeghuis Vrijthof en de ergotherapeuten van Ziekenhuis Rivierenland. Het lenen van een scootmobiel is gratis, maximaal 2 dagdelen per week.

(Tuin)klussendienst

De (tuin)klussendienst is er voor kleine klussen die mensen met moeite, of helemaal niet zelf kunnen doen. Bijvoorbeeld kleine onderhoudswerkzaamheden in de tuin, het ophangen van een lamp of gordijnrail. Hier wordt een kleine vergoeding van € 2,50 per uur voor gevraagd. Grote klussen, zoals het plaatsen van een schutting en schilderwerk vallen hier niet onder. In verband met Corona doen wij momenteel alleen klussen buiten.

Spreekuur Formulierenhulp

De formulierenhulp helpt mensen met het invullen van formulieren, als zij hier moeite mee hebben. Ook het geven van goede informatie, advies en verwijzen naar de juiste instellingen valt hieronder. In verband met Corona hebben we momenteel geen open spreekuur, maar kunt u bellen om een afspraak te maken.

Werelds koken

Iedere dinsdag en donderdag kan je om 12.00 uur aanschuiven voor een lekkere en gezellige lunch op onze locatie Haaftenlaan 26. Daarnaast maken we hapjes op bestelling.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wie weet kunnen wij wel iets voor u betekenen!