MENU

25.03.2020

Coronahulp

Let op: Wij beantwoorden geen medische vragen. Heb je een vraag over het virus? Bel dan met de GGD. Experts zitten voor je klaar: 088 144 72 72. Heb je klachten? Neem dan contact op met je huisarts.

Zoek je hulp?


Een luisterend oor

Contact met anderen is misschien minder vanzelfsprekend. Vergeet niet dat een praatje aanknopen net zo gemakkelijk gaat via de telefoon.

Bel: (0344) 61 15 66 of mail: info@mozaiekwelzijn.nl.


Welke hulp dan ook

Zoek je naar structuur in je dag? Of wil je graag met een professional in gesprek over hoe jij je voelt? Bel het nummer of bekijk via onderstaande knop welke organisaties er voor jou zijn.
Bel: (0344) 61 15 66 of mail: info@mozaiekwelzijn.nl.

Deze organisaties bieden hulp

Steeds meer faciliteiten zijn gesloten. Het kan ervoor zorgen dat je niet naar de plek toe kunt waar je normaal gesproken andere mensen ontmoet. Gelukkig doen veel organisaties hun best om er toch voor jou te zijn.

ZO BEREIK JE ZE

Corona initiatieven

Er starten fantastische initiatieven om mensen te helpen die in de problemen komen door de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Het gaat veelal om hulp aan ouderen, kwetsbaren, mantelzorgers of juist kinderen en hun ouders. Die prachtige initiatieven staan op de volgende pagina beschreven met contact gegevens.

Initiatievenpagina