MENU

08.02.2021

Mensen Maken Nederland

Mensen maken Nederland is een initiatief om meer en nieuwe mensen uit te nodigen zich vrijwillig in te zetten voor de samenleving.

In Nederland zetten jaarlijks al miljoenen mensen zich vrijwillig in voor anderen en hun omgeving. Dat lijkt heel veel, maar de helft van alle Nederlanders boven de 15 doet dit niet. Juist in deze tijd van corona, en dadelijk ook in het nieuwe normaal, draagt vrijwilligerswerk bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zoals toenemende armoede, eenzaamheid en behoefte aan zorg.

Boek 50 Tielse portretten

Wij maken samen met het Vrijwilligersplatform Tiel een boek met 50 Tielse vrijwilligersportretten. Blijf ons volgen! 

Belangstelling voor het boek?
Het boek zal € 14,95 gaan kosten. Voor de voorverkoop kunnen wij u een mooie aanbieding doen.
• Bij afname 25-49 boeken betaalt u 12,95 per boek
• Bij een afname van 50 boeken of meer, betaalt u 10,95 per boek
TIP: het boek komt ruim voor de feestdagen in 2021 uit. Hoe leuk is het als u aan uw medewerkers en/of vrijwilligers dit boek cadeau kan doen als kerst- of eindejaars-attentie!

Wil je een bijdrage leveren aan het boek?

Neem dan contact op met Brenda Leenders (b.leenders@mozaiekwelzijn.nl) of doneer via onze crowdfunding actie van GoFundMe.

Wil je meer weten over het boek?


Jouw organisatie in beeld? Doe mee met de campagne!

Mozaiek wil het hele jaar door de organisaties in Tiel die met vrijwilligers werken een podium geven. Dit kan heel handig met de toolkit van Mensen Maken Nederland. Mozaiek zorgt voor voldoende publiciteit. Het kost jouw organisatie of initiatief niet veel tijd en het levert goede publiciteit op en hopelijk ook nieuwe vrijwilligers! Mee doen? Klik hier voor de instructie.

Helpen of hulp nodig?

Wil jij iets doen voor iemand anders? Kijk eens op www.actiefintiel.nl om te kijken of iemand jouw hulp kan gebruiken. Actief in Tiel is een soort Marktplaats van vraag en aanbod voor hulp. 

Zit er niks voor je bij? Of wil je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze afdeling Matchpoint