MENU

25.06.2018

over dynamiek

Dynamiek is in de zomer gesloten
van 26 juli t/m 26 augustus.
Voor de scootmobiel-pool kun je contact opnemen met
Servicepunt Thuiswonen: 088 700 4100

Activeringscentrum & Leerwerkbedrijf

Dynamiek is een project van Mozaïek Welzijn. Dynamiek is in 2008 ontstaan als project van de afdeling Welzijn & Onderwijs en de afdeling Werk, Inkomen en Zorg van de Gemeente Tiel. De doelstelling is dat ouderen en mensen met een beperking langer prettig zelfstandig kunnen blijven wonen in de wijk door de koppeling van vraag en aanbod van diensten op maat. Deze diensten variëren van eenvoudige reparaties tot ondersteuning bij verzorging en begeleiding bij sociale activiteiten.
De diensten worden uitgevoerd door mensen die niet actief zijn op de arbeidsmarkt. Door het uitvoeren van deze diensten en activiteiten ontdekken zij hun competenties/vaardigheden. Hierdoor wordt de afstand tot de arbeidsmarkt verkleind en waar mogelijk overbrugd.
Dynamiek biedt uiteenlopende werkervaring- en stageplekken aan en heeft leerwerktrajecten in de keuken, schoonmaak en administratie. Wekelijks heeft Dynamiek meer dan 110 deelnemers over de vloer op de Haaftenlaan 26 te Tiel. Gemiddeld zijn er tussen de 40 en 50 vrijwillige medewerkers actief.

Lees hier onze nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief juni 2019 

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief van maart 2019

Nieuwsbrief van december 2018

Wat doet Dynamiek?

Dynamiek biedt verschillende diensten en activiteiten aan voor de mensen in de gemeente Tiel.
Enkele doelstellingen zijn: Ouderen en mensen met een beperking langer prettig zelfstandig kunnen laten wonen in hun eigen wijk, door de koppeling van vraag en aanbod van diensten op maat.
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een (leer)werkplek bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen.