Ouders basisschool ontmoeten

Lees voor

Ouders basisschool ontmoeten

In Tiel West is er een ouderkamer. Een ouderkamer is een plek waar je andere ouders/verzorgers kan ontmoeten. Een plek waar je samen kan praten over alles wat te maken heeft met je kind(eren) op de basisschool. Deze ouderkamer wordt georganiseerd door actieve ouders, oftewel vrijwilligers.

Regelmatig wordt er iemand uitgenodigd om te komen praten over een bepaald thema. Een thema waar de ouders graag meer over willen weten.

De vrijwilligers maken onder andere afspraken met school, zorgen voor koffie/thee met wat lekkers, regelen informatiebijeenkomsten en zorgen voor de ontvangst van de gastspreker. De vrijwilliger heeft ook contact met de opbouwwerker van Mozaïek.

Openingstijden

Tiel West
Donderdag van 8:30 – 10:00 uur (onder andere voor de basisschool Prins Willem Alexander, locatie West bij basisschool De Floriant), Burgemeester Schullstraat 2, 4001 VV inTiel

Ook een ouderkamer bij jou in de buurt?

Wil jij ook een ouderkamer bij jou in de buurt maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Neem dan contact op met Abdelmalik. Hij helpt je graag op weg.

Abdelmalik Boudehan

Wijkcoach
Tiel
06 23 40 37 42