MENU

05.04.2016

Vrijwilligerswerk

Word vrijwilliger!

Wil je iets voor een ander betekenen? Nieuwe mensen leren kennen of je talenten inzetten? Wil je een stap zetten naar betaald werk? Word dan vrijwilliger!

Of je nu af en toe iemand wil bellen, bij iemand op bezoek wil gaan of een wandeling wil maken. Je graag mensen wil helpen met kleine klusjes in en om het huis. De hond uit wil laten of boodschappen doen voor iemand die dit zelf niet meer kan. Helpen bij de administratie. Dan zijn we op zoek naar jou!

Er zijn veel mogelijkheden binnen, maar ook buiten Mozaïek. Wij werken met verschillende vrijwilligersorganisaties in Tiel samen en zorgen voor de juiste ‘match’. Wat we van jou vragen: enthousiasme en een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) hebben. Deze vraagt Mozaiek voor je aan.

Leren en ervaring opdoen?

Bij onze locatie Dynamiek kun je nieuwe dingen leren en ervaring op doen. Hoe? Lees meer hierover

Workshops en cursussen

Mozaïek organiseert regelmatig workshops en cursussen voor de vrijwilligers, zodat je het vrijwilligerswerk nog beter kan doen. Als vrijwilliger kun je ook met ideeën komen.

Interesse?

Benieuwd of vrijwilligerswerk iets voor jou is? Neem contact op met ons Meldpunt van de afdeling Matchpoint. Samen kijken we wat bij jou past. Met een uurtje van je tijd maak je het verschil!

Wil je werken als gastvrouw in de zorg, helpen op de dierenambulance of bijvoorbeeld voor iemand de hond uit laten? Kijk snel voor alle actuele vacatures op  Actief in Tiel!

INFORMATIE EN ADVIES

Wil je als organisatie of vereniging advies over vrijwilligersbeleid of heb je mooie plannen voor het vrijwilligerswerk, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Neem contact met ons op. Ook als je vragen hebt als vrijwilliger over bijvoorbeeld jouw rechten en plichten, onkostenvergoeding, verzekeringen en werken met behoud van uitkering, kun je bij ons terecht.

Mozaïek - afdeling Matchpoint: 0344 611566 of matchpoint@mozaiekwelzijn.nl.