MENU

23.11.2018

Workshops & trainingen

Vindt hier interessante workshops en trainingen voor vrijwilligers en actieve inwoners van Tiel en omstreken. 
Heb je zelf een leuk aanbod of een tip?
Mail dit dan naar matchpoint@mozaiekwelzijn.nl (inclusief de link naar een website en/of een PDF bestand).


N.B. Mozaïek ziet het als haar taak om inwoners te informeren over mogelijk aanbod, maar is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud daarvan. Mozaïek bepaalt zelf welk aanbod geplaatst wordt. 

Leren omgaan met stemmen horen

MIND Ypsilon Tiel organiseert in april een thema-avond over “Leren omgaan met stemmen horen: Een op herstel en emancipatiegerichte benadering”. De avond wordt verzorgd door Robin Timmers, schrijver van het het boek ‘omgaan met stemmen horen’. Robin is als ervaringsdeskundige werkzaam bij het Bureau Herstel RIBW Nijmegen en Rivierenland. Het belooft een bijzondere avond te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in stemmen horen, zowel onze eigen achterban (naasten), maar (juist) ook mensen die zelf stemmen horen en hulpverleners.

Voor wie
Voor iedereen die geïnteresseerd is in stemmen horen, zowel onze eigen achterban (naasten), maar (juist) ook mensen die zelf stemmen horen en hulpverleners. De avond is gratis inclusief thee/koffie en een drankje na afloop.

Wanneer
Donderdag 4 april. We beginnen om 19.30 (inloop vanaf 19.15) en het duurt tot circa 22.00. 

Aanmelden
In verband met de catering en het klaarzetten van de stoelen willen we graag weten wie er komen. Aanmelden kan via deze link.

Activiteiten / workshops Bibliotheek Rivierenland

Bibliotheek Rivierenland biedt alle inwoners van Rivierenland een openbare schatkamer voor lezen, literatuur, cultuur en informatie. Negentien bibliotheken verspreid over de regio fungeren als multifunctionele ontmoetingsplaats, open leercentrum en lokaal informatieknooppunt waar regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden. Bibliotheek Rivierenland is ook educatiepartner op het gebied van leesbevordering en mediawijsheid voor zowel individu als onderwijs. Met de Bibliotheek op school pionieren de lees-/mediacoaches van de bibliotheek in het basisonderwijs.

Klik hier voor het aanbod!

Ontmoetingsgroep "Glans aan je leven"

Over de workshop
Ken je of ben een oudere inwoner in de gemeente Tiel of Buren: 
- Die graag meer contacten wil.
- Meer zou willen ondernemen maar moeilijk de eerste stap kan zetten.
- Vaak “beren op de weg ziet”?
- Hij/zij/jij wil, in het kort gezegd, meer “glans in zijn/haar leven” maar kan wel een steuntje in de rug gebruiken.
Door middel van gesprek, oefeningen en (een beetje!) huiswerk gaan we met bovenstaande aan de slag. Natuurlijk onder genot van koffie/thee en wat lekkers. De groep wordt begeleid door 2 maatschappelijk werkers, Chantal Willemsen en Donata Verheugd

Voor wie

Voor 65+ ers (jonger dan 65+ kan ook, maar wel in overleg) “Glans aan je leven ” wat voor hem /haar!

Wanneer

De ontmoetingsgroep is kosteloos een bestaat uit 6 bijeenkomsten en start donderdag 14 februari a.s. Tijd: 13:30 tot 15:15 uur. Vervolgbijeenkomsten: 21, 28 februari, 14, 28 maart en 11 april.

Waar

Gasthuislingelaan 2 ( Zorgcentrum de Betuwe, Lingewaarde) in Tiel.

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie? Klik hier voor de flyer of neem vooral contact op met:
Chantal Willemsen
Tel: 06-52525499
Mail: chantalwillemsen@stmr.nl