Logo DarkLogo Light

Join us Neder-Betuwe

Lees voor

Join us Neder-Betuwe

Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Join us is er voor iedereen die zich alleen voelt en daar verandering in wil brengen. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren en zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Join us is er voor jongeren!

Join us in Neder-Betuwe komen om de week samen in Kesteren en is voor iedereen tussen de 12 en 17 jaar. Ben je ouder of woon je ergens anders? Geen probleem, check hier de andere plekken.

Wat doe je bij Join us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!

Ik kom erbij!

Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn. Deelname aan Join us is gratis, tenzij jullie groep een activiteit gaat doen die geld kost (bijv. een avondje bowlen of naar de bioscoop).

Heb je vragen hierover of wil je jezelf aanmelden? Neem dan contact op met een van onze jongerenwerkers of meld je direct aan via deze link.

Dave van den Heuvel

Jongerenwerker & Jongerencoach
Neder-Betuwe en Rhenen
06-48 33 01 68