Logo DarkLogo Light

LED Voetbal Kerk Avezaath

Lees voor

LED Voetbal Kerk Avezaath

De herfstvakantie staat voor de deur! Het jongerenwerk van Mozaïek organiseert met v.v. Teisterbanders en de buurtsportcoaches van Samen in Beweging in de gemeente Buren een toffe activiteit.

Woensdag 26 oktober gaan we voetballen in ’t donker, namelijk met led verlichting.  Bij leds voetbal worden het veld en doeltjes volledig omtrokken door lichtslangen met duizenden LED lampjes. Elke speler draagt een speciaal gemaakt lichthesje en ook de bal wordt met led verlicht. Een unieke ervaring!

We spelen 6 tegen 6 (max 8 deelnemers per team). Je kunt je per team aanmelden voor de categorie 10 t/m 12, 13 t/m 15 of 16 t/m 18 jaar. Vol is vol. Aanmelden kan tot en met 24 oktober. Geen team? Individueel inschrijven kan ook. We kijken dan of we een team kunnen vormen.

Dus woon je in de gemeente Buren en lijkt het je gaaf om mee te doen?
Meld je aan via app bij jongerenwerker Amber – 06 14300391
Voor meer informatie kun je ook de Instagram van jongerenwerkers Amber (amber jongerenwerk mozaiek) en Bas (jongerenwerk buren) bezoeken.

De activiteiten worden gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Buren, v.v. Teisterbanders en de buurtsportcoaches van Samen in Beweging.

Amber Hartemink

Jongerenwerker & Jongerencoach
Buren en Rhenen
06 -14 30 03 91

Bas Manders

Teamondersteuner vakgroep Jongerenwerk
Buren en Tiel (coaching)
06-20 44 95 10