Logo DarkLogo Light

Buurtgroepen van groot belang voor goed verloop oud & nieuw

Lees voor
30 januari 2023

Buurtgroepen van groot belang voor goed verloop oud & nieuw

Burgemeester Hans Beenakker heeft maandag 30 januari de buurtgroepen bedankt voor hun inzet tijdens oudejaarsnacht. De burgemeester sprak zijn waardering uit en gaf de heren en dames als dank een attentie.

Burgemeester Hans Beenakker is erg blij met en dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers. “Zij zijn van groot belang voor een goed verloop van oud en nieuw. Ik vind het bijzonder belangrijk dat mensen opstaan en zich betrokken voelen bij hun buurt en medebewoners. Complimenten dat zij dit doen! Het is een mooi voorbeeld van hoe we als gemeente, inwoners, hulpdiensten en Mozaïek Welzijn kunnen samenwerken en zo écht het verschil kunnen maken voor een veilig Tiel.”

Buurtgroepen

De buurtgroepen, bestaande uit achttien vrijwilligers hebben tijdens oudejaarsnacht rondgelopen in Tiel-Oost en West. Tijdens hun ronde hebben ze toezicht gehouden en zijn ze in gesprek gegaan met wijkbewoners. Met als doel een gezellige jaarwisseling voor iedereen. Wijkcoach Mozaïek Abdelmalik: “De inzet van de buurtgroepen is heel waardevol voor Tiel. Ze hebben echt bijgedragen aan een betrekkelijk rustig oud en nieuw.” Abdelmalik was zelf aanwezig voor advies en ondersteuning aan de buurtgroepen.

Wil jij ook vrijwilliger worden in een buurtgroep? Neem dan contact op met Abdelmalik van Mozaïek via 06 23 40 37 42.