Logo DarkLogo Light

CORONAHULP

Lees voor
1 april 2020

CORONAHULP

In deze rare tijd waarbij wekelijkse koffieochtenden, dagbesteding en school niet doorgaan, waar winkels, sportclubs en restaurants dicht zitten. Het is nu plotseling allemaal op zijn kop gezet. Je voelt je misschien meer alleen dan anders. Zoek je hulp, gewoon om even een praatje te maken via de telefoon of iemand voor de boodschappen, of iets anders? Mozaïek Welzijn uit Tiel is er voor je. De Mozaïek medewerkers en vrijwilligers bieden een luisterend oor en kunnen je verder helpen als dat nodig is. Deze hulp is er ook voor ouders van kinderen die op de basisschool of speciaal onderwijs zitten en structuur zoeken. Jongeren die willen praten, vragen hebben of advies willen. Ook ondersteunt Mozaïek (buurt)initiatieven door te adviseren en verbindingen te maken.

Mozaïek werkt nauw samen met MEE Gelderse Poort en het algemeen maatschappelijk werk van STMR, waar je terecht kunt, als je het bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook niet meer ziet zitten. Voor tips, adviezen en ondersteuning, kun je bellen naar: (0344) 61 15 66 Mozaïek zorgt dat je snel verbonden wordt met de juiste persoon of organisatie in de buurt.

Zelf iets betekenen voor een ander?
Mozaïek zet het platform Actief in Tiel en omgeving in, waar vraag en aanbod samen komen. Wil je hulp aanbieden zet dan je aanbod op www.actiefintiel.nl / www.actiefindebetuwe.nl of bel naar (0344) 61 15 66.