Logo DarkLogo Light

DOE JEZELF EEN PLEZIER EN WORD VRIJWILLIGER

Lees voor
19 augustus 2021

DOE JEZELF EEN PLEZIER EN WORD VRIJWILLIGER

Woon je in Tiel en wil je graag iets voor een ander betekenen maar weet je niet wat bij je past? Kom naar de gratis workshop ‘Doe jezelf een plezier en word vrijwilliger’ van Mozaïek Welzijn. De workshop wordt op twee dagen gegeven, namelijk dinsdag 14 september van 19.30-21.30 uur en dinsdag 21 september van 14.00-16.00 uur. De locatie van de workshop hoor je na inschrijving, maar zal in ieder geval in Tiel zijn. Er kunnen maximaal acht mensen deelnemen. Aanmelden kan tot 8 september via Carien van Eijden, vrijwilligerscoördinator Mozaïek c.vaneijden@mozaiekwelzijn.nl.

Tijdens een twee uur durende workshop krijg je zicht op je eigen wensen en talenten en worden de mogelijkheden besproken van vrijwilligerswerk in Tiel.

Jouw reden om vrijwilligerswerk te gaan doen is de basis van het vinden van een organisatie die bij je past. Daarna ga je aan de slag met jouw kwaliteiten en specifieke wensen. Daarna bekijkt Mozaïek samen met jou bij welke organisatie je talent in kunt zetten. Je gaat naar huis met een paar concrete ideeën en een heleboel inspiratie.