Logo DarkLogo Light

Doe jij ook mee met Stoptober

Lees voor
6 oktober 2022

Doe jij ook mee met Stoptober

In oktober gooien we er de peuk weer in! In heel Nederland helpen rokers en niet-rokers elkaar om in 28 dagen te stoppen met roken. In oktober gaan de jongerenwerkers van Mozaïek Welzijn op pad om in de gemeente Tiel, Neder-Betuwe, West Betuwe, Rhenen en Buren pakjes kauwgom uit te delen. Een klein steuntje in de rug om te stoppen met roken. Het is altijd verstandig om te stoppen met roken.

Stoptober
De Stoptober App ondersteunt je in oktober, 28 dagen lang. Je ontvangt dagelijks berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden. Daarnaast kun je berekenen hoeveel geld je bespaart en krijg je tips over wat je kunt doen op moeilijke momenten.

Stoppen met roken kan lastig zijn. Toch hebben al veel mensen laten zien dat het kan, ook als je veel of al lang rookt. De afgelopen jaren hebben meer dan 400.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt door het samen te doen. En wist je dat je na die 28 dagen vijf keer meer kans hebt om blijvend te stoppen? Meer info kan je vinden op stoptober.nl.

Pak(je) kauwgom!
Pak jij kauwgom in plaats van een sigaret? Vind je het lastig om te stoppen of heb je vragen? Neem contact op met een de jongerenwerkers van Mozaïek via de telefoon, mail of social media www.mozaiekwelzijn.nl