Logo DarkLogo Light

Doe op Social Friday mee met de gratis PubQuiz

Lees voor
15 september 2023

Doe op Social Friday mee met de gratis PubQuiz

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Mozaïek Welzijn en Eleos organiseren op vrijdag 29 september een Social Friday activiteit in Ochten en Tiel.

Ben je tussen de 12-17 jaar kom dan van 19.30 – 22.00 uur meedoen met een PubQuiz in het Dorpshuis aan de Dokter M. van Drielplein 2 in Ochten. Ben je tussen de 18-25 jaar quiz dan mee in Tiel in het Talenthouse (oude ABN AMRO gebrouw) aan de Burgemeester Hasselmanplein 4.

De activiteit is gratis en alle jongeren uit het gehele rivierengebied zijn welkom. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Ben jij er gezellig bij? Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Sociale boost
Heel veel jongeren in Nederland zouden graag nieuwe mensen willen ontmoeten, maar weten niet hoe goed hoe ze dat moeten aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten, organiseren we voor de derde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 29 september 2023 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt georganiseerd door Join Us, een stichting eenzaamheid bij jongeren aankaart en aanpakt. Samen laten we jongeren meedoen!