Logo DarkLogo Light

DYNAMIEK ZET HAAR DEUREN VERDER OPEN

Lees voor
7 juni 2021

DYNAMIEK ZET HAAR DEUREN VERDER OPEN

Er zijn versoepelingen. Dat is goed nieuws voor Dynamiek aan de Haaftenlaan 26 in Tiel en voor alle vrijwilligers en deelnemers die zo gemist worden. De leer- en ervaringsplek van Mozaïek Welzijn bruist normaal gesproken van leven. Het was zo stil bij Dynamiek!

Gelukkig heeft de deur altijd op een kier gestaan. Vrijwilligers waren altijd welkom om op afspraak even langs te komen. De formulierenhulp heeft al die tijd gewoon nog mensen kunnen helpen. Daarnaast is 1 april de Klussendienst al gestart met tuinklussen en zijn er vanaf 28 mei ook al weer Nederlandse lessen te volgen.

De komende weken wordt het aantal activiteiten uitgebreid. Denk aan de Babbelton, naailes en bij voldoende belangstelling computerles en kookactiviteiten. Daarnaast is er nog steeds een soepservice. Elke dinsdag kun je bij Dynamiek een heerlijk vers soepje ophalen, gekookt door vrijwilligers die helemaal thuis zijn in het werelds koken.

Het is veilig bij Dynamiek. Er wordt 1,5 meter afstand gehouden, een mondkapje is verplicht en iedereen moet nog steeds op afspraak komen. De medewerkers zorgen er voor dat iedereen zich prettig en veilig voelt.

Houd de activiteiten van Dynamiek in de gaten via de Facebook of bel (0344) 62 16 07