Logo DarkLogo Light

GEMEENTE TIEL, UWV EN WERKZAAK RIVIERENLAND SAMEN ONDER ÉÉN DAK

Lees voor
5 december 2016

GEMEENTE TIEL, UWV EN WERKZAAK RIVIERENLAND SAMEN ONDER ÉÉN DAK

Tielse inwoners kunnen voor alle dienstverlening van de gemeente Tiel, UWV en Werkzaak Rivierenland terecht aan de Achterweg 2 in Tiel (stadhuis). De partijen werken samen op één locatie om inwoners beter van dienst te kunnen zijn. Locatie Beursplein aan de Nieuwe Tielseweg en het loket Wonen, Welzijn en Zorg in de Vier Gravinnen zijn gesloten.

OPENINGSTIJDEN

Het stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. Daarnaast zijn Werkzaak Rivierenland, en burgerzaken van de gemeente – met uitzondering van burgerlijke stand – op donderdagavond tot 20.00 uur geopend. Bezoekers kunnen digitaal of telefonisch een afspraak maken.

MOZAÏEK MATCHPOINT

Een vraag. Een probleem. Of op zoek naar hulp. Het kan over jezelf gaan, maar ook over bijvoorbeeld je zieke vader of je gehandicapte buurvrouw. Veel mensen krijgen ermee te maken.

Wie geeft het antwoord of wie helpt? In de gemeente Tiel zijn veel vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties actief. Misschien kan een van hen je verder helpen. Om te voorkomen dat je zelf alles af moet bellen is er een centrale voordeur: Mozaïek Matchpoint. Zo komt je vraag om hulp bij de juiste persoon of instantie. Ook als je zelf vrijwillige hulp wilt aanbieden kun je hier terecht.