Logo DarkLogo Light

GEZAMENLIJK INLOOPSPREEKUUR, IEDERE DONDERDAG

Lees voor
30 januari 2018

GEZAMENLIJK INLOOPSPREEKUUR, IEDERE DONDERDAG

Het Inloopspreekuur Welzijn en Zorg is elke donderdag van 10.00 – 12.00 uur op de Vier Gravinnen 4 (loket naast het restaurant de Vergulde Graaf) te Tiel.

Dit inloopspreekuur is een samenwerking van de maatschappelijk werkers van de STMR, de onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE en de Matchpoint-medewerkers Mozaïek. Wij bundelen onze krachten en zijn er voor alle inwoners van 23- 100 jaar. (Gezinnen met kinderen kunnen terecht bij de jeugdteams).

Het is de plek voor uw vragen voor hulp en ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en meedoen in de maatschappij. Dicht bij huis.

De medewerkers van het spreekuur zoeken samen met u naar praktische oplossingen voor problemen en vragen. Ze kunnen u ook verwijzen naar voorzieningen of informeren over regelingen. Of ze helpen u bij het vinden van een vrijwilliger die u ergens mee kan helpen. Heeft u professionele zorg of ondersteuning nodig? Dan helpen ze u bij de voorbereiding op het keukentafelgesprek van WMO of helpen om uw vraag helder te krijgen. Meer info via 0344-611566 of e-mail Matchpoint@mozaiekwelzijn.nl