Logo DarkLogo Light

LEER ANDEREN FIETSEN

Lees voor
17 maart 2022

LEER ANDEREN FIETSEN

Wil jij anderen leren fietsen? Word dan fietsvrijwilliger bij Mozaïek Welzijn. Je komt één dagdeel in de week met jouw fiets naar de locatie Dynamiek aan de Haaftenlaan in Tiel. Heb je geen fiets? Geen probleem, Dynamiek heeft een aantal fietsen klaarstaan. De tijden om fietsles te geven stem je met elkaar af. Beetje bij beetje leer je hem/haar fietsen. Ook vertel je over de verkeersregels. Er is lesmateriaal aanwezig. Hoe mooi is het als na een paar weken jouw ‘leerling’ dankzij jou zelfstandig op de fiets stapt om Tiel te ontdekken.

Het enige wat Mozaïek van jou vraagt is dat je zelf goed kan fietsen, de verkeersregels kent en geduldig bent. O ja en natuurlijk een paar uurtjes in de week van je tijd.

Wat zit erin voor jou? Je maakt kennis met verschillende culturen en wordt onderdeel van een club enthousiaste vrijwilligers. Daarbij ben jij écht van betekenis voor een ander.

Lijkt jou dit vrijwilligerswerk iets of heb je vragen? Neem dan contact op met Dynamiek via (0344) 62 16 07 of dynamiek@mozaiekwelzijn.nl