Logo DarkLogo Light

Mantelzorgers in het zonnetje

Lees voor
24 oktober 2022

Mantelzorgers in het zonnetje

Als mantelzorger ben je dag in, dag uit bezig met de zorg voor of zorgen over een naaste. Donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarbij het tijd is voor jou om te ontspannen. Een dag waarbij Mozaïek Welzijn, Zorgcentra De Betuwe en Santé Partners jou als inwoner van de gemeente Tiel in het zonnetje zetten. Dit doen ze door verschillende activiteiten te organiseren bij De Vier Gravinnen en zorgcentrum de Lingewaarde in Tiel.

Je kunt je nagels laten lakken in combinatie met een handmassage of een hand henna tattoo laten zetten. Daarnaast kun je meedoen met leuke spellen of een mooie stadswandeling maken. Ook wordt er een lezing gegeven over De Wondere Wereld van Dementie en kun je deelnemen aan een bijzondere tekenclinic.

De dag begint om 9:30 uur en wordt om 9.45 uur geopend door wethouder Carla Kreuk van de gemeente Tiel. Er is een ochtend- en middagprogramma. Tussen 12:00 – 13:45 uur zijn er geen activiteiten. Deze dag helpen de leerlingen van het ROC Rivor bij activiteiten. Zij zorgen er ook voor dat je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met wat lekkers.

Aanmelden

Wil je graag komen? Meld je dan voor maandag 7 november aan via www.mozaiekwelzijn.nl/dagvandemantelzorg Meedoen is gratis.

Programma

Het programma voor deze dag ziet er dan als volgt uit:

10:00 – 12:00 uur ochtendprogramma

12.00-14.00 geen activiteiten

14:00 – 16:00 uur middagprogramma