Logo DarkLogo Light

MATCHPOINT VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Lees voor
6 juni 2018

MATCHPOINT VRIJWILLIGERS GEZOCHT

KUNT U GOED LUISTEREN EN DOORVRAGEN ? VINDT U HET LEUK OM MET MENSEN TE WERKEN ?

Als het antwoord ja is dan gaan we graag met elkaar in gesprek. Mozaïek Matchpoint zoekt vrijwilligers voor het doen van intakegesprekken en bemiddeling van mensen die passend vrijwilligerswerk zoeken.

Wat houdt het werk in?

Mensen die vrijwilligerswerk zoeken, nemen contact op met Mozaïek. Soms rechtstreeks, soms worden zij doorverwezen. U gaat met deze mensen in gesprek en kijkt of u deze mensen kunt helpen duidelijk te krijgen wat voor soort vrijwilligerswerk ze willen en kunnen doen. U maakt daarbij gebruik van de bemiddelingssite Actief in Tiel. Na het gesprek registreert u enkele gegevens. U kunt indien nodig mensen begeleiden naar een mogelijke vrijwilligersplek voor een kennismaking. En u hebt veel contacten met organisaties waar vrijwilligerswerk mogelijk is. Ook neemt u na enkele weken contact op met de vrijwilliger om te kijken of alles goed gaat.

Functie-eisen

  • U kunt goed luisteren en doorvragen.
  • U laat u niet leiden door vooroordelen.
  • U kunt zelfstandig werken, maar vraagt op tijd hulp aan een beroepskracht.
  • U durft op iemand af te gaan.
  • U bent nauwkeurig en kunt voor eenvoudige registratie met de computer overweg.
  • U bent discreet en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

Wat biedt Mozaïek Matchpoint ?

Een professional van Mozaïek begeleidt u. Als vrijwilliger bent u verzekerd, krijgt u scholing, eventueel onkostenvergoeding . Er is jaarlijks een vrijwilligersuitje. U kunt zich ontwikkelen en uw kennis en ervaring voor de samenleving inzetten. We werken met een proeftijd.

Verdere info:

Wij vragen van al onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) en de ondertekening van een vrijwilligersovereenkomst met Mozaïek. Meer informatie komt in een vervolg gesprek ter sprake. Het takenpakket kunt U hier alvast vinden.

Aanmelden kan via :

Neem dan contact op met Mozaïek, tel. 0344 – 611566 en maak een afspraak met een van onze professionals of neem contact op met :