Logo DarkLogo Light

MELD JE AAN VOOR BURENDAG

Lees voor
24 juni 2021

MELD JE AAN VOOR BURENDAG

Mozaïek Welzijn vindt het belangrijk dat inwoners met elkaar in contact komen en met plezier in de wijk wonen. Heb jij een leuk idee of activiteit voor jouw buurt? Doe dan mee met Burendag op zaterdag 25 september! Het aanmelden van een activiteit kan tot en met 15 augustus. Er is een vergoeding van maximaal € 400 mogelijk vanuit het Oranjefonds. Wij helpen je graag bij de aanvraag.

Inspiratie
Op www.burendag.nl kan je een aanvraag doen of je laten inspireren voor ideeën voor de buurt. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een straatbingo, samen de straat opfleuren, een vogelhuisje maken, samen koffie drinken en onkruid verwijderen of het clubhuis nog gezelliger maken door samen te schilderen.

Hoe kan ik veilig Burendag vieren?
Ook op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten mogelijk. Let wel op de voorschriften vanuit de Rijksoverheid, het RIVM.

Mozaïek helpt
Voor hulp bij de aanpak en/of de aanvraag kun je contact opnemen met een van de wijkcoaches van Mozaïek door te mailen naar info@mozaiekwelzijn.nl of te bellen naar (0344) 61 15 66.