Logo DarkLogo Light

Ik heb een leuk idee voor mijn dorp

Lees voor

    Ik heb een leuk idee voor mijn dorp

    Heb je een leuk idee om iets in jouw dorp te doen? Of wil je bijvoorbeeld een voetbalkooi, skatebaan of een ontmoetingsplek maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Neem dan contact op met een van onze jongerenwerkers!

    Kijk ook eens dit filmpje over de beweegtuin in Rhenen.

    Jongerenraad

    Jongerenraad Neder-Betuwe vertegenwoordigt jongeren richting de lokale politiek èn betrekt jongeren bij de lokale politiek. Ze biedt kansen voor jongeren om inspraak te hebben in de gemeentepolitiek en om daar hun stem te laten horen. Zowel gevraagd als ongevraagd geeft de jongerenraad advies aan de gemeente. Het jongerenwerk van Mozaïek geeft begeleiding aan deze jongerenraad. Stemrecht binnen de jongerenraad heeft het jongerenwerk niet, ook bepaalt de jongerenraad haar eigen agenda. De begeleiding vanuit het jongerenwerk ondersteunt en adviseert de jongerenraad bij haar werkzaamheden, zodat de jongerenraad in staat is haar eigen doelen te behalen.

    Woon jij in gemeente Neder-Betuwe, ben je tussen de 14 en 23 jaar oud en wil jij ook meedoen als stem voor de jongeren in deze gemeente? Kijk dan op hun website.

    Dave van den Heuvel

    Jongerenwerker
    Neder-Betuwe en Rhenen
    06 48 33 01 68

    Kesley Szmagaliski

    Jongerenwerker & Jongerencoach
    Neder-Betuwe
    06 18 96 64 94

    Ralf Reinders

    Jongerenwerker & Jongerencoach
    Neder-Betuwe
    06 30 03 29 65