Logo DarkLogo Light

Ik heb een leuk idee voor mijn dorp

Lees voor

  Ik heb een leuk idee voor mijn dorp

  Heb je een leuk idee om iets in jouw dorp te doen? Of wil je bijvoorbeeld een voetbalkooi, skatebaan of een ontmoetingsplek maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Neem dan contact op met een van onze jongerenwerkers!

  Kijk ook eens dit filmpje over de beweegtuin in Rhenen.

  Jongerenraad

  Jongerenraad Neder-Betuwe vertegenwoordigt jongeren richting de lokale politiek èn betrekt jongeren bij de lokale politiek. Ze biedt kansen voor jongeren om inspraak te hebben in de gemeentepolitiek en om daar hun stem te laten horen. Zowel gevraagd als ongevraagd geeft de jongerenraad advies aan de gemeente. Het jongerenwerk van Mozaïek geeft begeleiding aan deze jongerenraad. Stemrecht binnen de jongerenraad heeft het jongerenwerk niet, ook bepaalt de jongerenraad haar eigen agenda. De begeleiding vanuit het jongerenwerk ondersteunt en adviseert de jongerenraad bij haar werkzaamheden, zodat de jongerenraad in staat is haar eigen doelen te behalen.

  Woon jij in gemeente Neder-Betuwe, ben je tussen de 14 en 23 jaar oud en wil jij ook meedoen als stem voor de jongeren in deze gemeente? Kijk dan op hun website.

  Dave van den Heuvel

  Jongerenwerker & Jongerencoach
  Neder-Betuwe en Rhenen
  06-48 33 01 68

  Kesley Szmagaliski

  Jongerenwerker & Jongerencoach
  Neder-Betuwe
  06-18 96 64 94

  Ralf Reinders

  Jongerenwerker & Jongerencoach
  Buren (coaching) en Neder-Betuwe
  06-30 03 29 65