Logo DarkLogo Light

OPENING TALENTHOUSE TIEL

Lees voor
20 september 2021

OPENING TALENTHOUSE TIEL

Talenthouse Tiel is de nieuwe naam voor de jongereninloop van Mozaïek Welzijn in Tiel. Waar de inloop eerst zijn intrek had in de oude bioscoop is deze verhuist naar de oude bibliotheek aan Kloosterstraat 3 in Tiel. Talenthouse Tiel wordt vrijdag 1 oktober om 19:00 uur feestelijk geopend. Je kunt tussen 19:00 – 21:00 uur een kijkje nemen op deze nieuwe locatie.

Meer dan alleen een inloop
De naam Talenthouse Tiel is gekozen omdat het meer is dan elkaar ontmoeten. De jongeren organiseren zelf leuke activiteiten zoals een rap- en DJ-workshop, een gametoernooi en nog veel meer. De bedoeling is dat de jongeren dit zelf bedenken en organiseren. Door jongeren dit zelf te laten doen ontdekken ze ook hun eigen talent. Soms hebben ze dit zelf niet in de gaten omdat het als vanzelf gaat. De jongerenwerkers van Mozaïek laten ze dan zien dat het wél een talent is om bijvoorbeeld goed te kunnen tekenen of organiseren.

Zo is Talenthouse Tiel niet alleen een plek waar jongeren elkaar ontmoeten, maar ook een plek waar ze hun eigen talenten kunnen ontdekken.

Naast talent ontdekken en elkaar ontmoeten is de jongerenwerker er voor de jongeren. Zo kunnen ze hun verhaal kwijt. Jongerenwerker Mounir: “Door samen bezig te zijn leren we elkaar kennen en je merkt dat ze hun verhaal bij je kwijt kunnen. We luisteren en proberen ze te helpen als ze ergens mee zitten.”

Talenthouse Tiel is iedere dinsdag van 19:00 – 21:00 uur speciaal voor alleen meiden open en woensdag en donderdag van 16:00 – 18:00 en 19:00 – 22:00 uur open voor alle jongeren vanaf 12 jaar.