De Steiger

Lees voor

De Steiger

Welkom in De Steiger!

De Steiger is een ontmoetingsplek voor en door inwoners van de Gemeente Rhenen en bevindt zich in het gebouw de Westpoort op de Veerweg 1 in Rhenen. Vind je het fijn om andere mensen te ontmoeten, iets nieuws leren of iets doen met jouw talenten met wat hulp daarbij? Dan ben je bij De Steiger op de juiste plek. Lijkt het je een mooie uitdaging om ondersteuning te bieden bij deze leuke activiteiten? Wij komen graag in contact met jou om te kijken naar de mogelijkheden. De activiteiten van de Steiger zijn op maandag en donderdag.

Naaiclub

Op maandag van 9.30 tot 12.30 uur kun je gebruik maken van het naaiatelier in de Westpoort. Wij hebben naai- en lockmachines en een vrijwilliger met veel ervaring. In het naaiatelier wordt gewerkt aan het maken van eigen kleding en het verstellen van (eigen) kleding. Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Tekenen- en schilderen

Op maandag 13.00 tot 15.00 uur is er een teken- en schilderclub in de Westpoort. Je kunt vrij werken met de aanwezige materialen. Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Klaverjassen

Op maandag 13.00 tot 15.00 uur in de huiskamer.

Samen aan tafel

Op donderdag van 10.30 -13.00  uur staat de keuken van de Westpoort open voor de kookclub. We bedenken een week van te voren onze maaltijd en koken vers voor een groep van ongeveer 15 – 20 deelnemers. Iedereen krijgt de kans om de keukenkneepjes op te pakken. Een maaltijd kost € 5,00. Het is wel nodig om je op te geven voor deze activiteit, gezien het enthousiasme van een groot aantal deelnemers.

Bingo

Een keer per maand is er een Bingo op de woensdag.

 

Elise Elbertse

Coördinerend werkbegeleider, De Steiger (Rhenen) en Vrijwilligerscoördinator (Tiel)
Rhenen en Tiel
06-34 29 42 03