Logo DarkLogo Light

SPEURTOCHT LEZEN EN SCHRIJVEN TIEL

Lees voor
21 augustus 2020

SPEURTOCHT LEZEN EN SCHRIJVEN TIEL

Maandag 7 tot en met zondag 13 september is de Week van Lezen en Schrijven!

Veel mensen hebben moeite met lezen of schrijven. Ook moet je tegenwoordig veel digitaal regelen. Denk aan DigiD, betalingen (iDeal), afspraken maken en binnenkort ook het donorregister. Dit maakt het allemaal niet gemakkelijker. Het is dan ook helemaal niet raar als je dat moeilijk vindt! Gelukkig kun je daarbij geholpen worden. Niet alleen in Tiel, maar in heel Rivierenland. Meer informatie? leerhuis@tiel.nl of 06 – 22 92 05 46

IN TIEL IS ER IN DIE WEEK EEN SPEURTOCHT!

VIND DE LETTERS OP VERSCHILLENDE PLEKKEN IN TIEL EN VIND DE OPLOSSING.

JE KUNT ER EEN LEUKE PRIJS MEE WINNEN!

Op deze plekken / locaties liggen ook informatie over het Leerhuis in Tiel en de plattegrond voor de speurtocht. De plattegrond is ook op te halen in de bibliotheek, bij Mozaiek en Dynamiek. De speurtocht is van maandag 7 tot en met zondag 13 september uit te voeren (afhankelijk van de openingstijden van de locaties). Je hoeft je er niet voor aan te melden. Neem gezellig iemand mee en maak een rondje door Tiel!

Klik hier voor de plattegrond!

De plattegrond met de oplossing kun je voor 15 september inleveren bij:

  • Mozaiek (Hertog Karellaan 140)
  • Dynamiek (Haaftenlaan 26)
  • Bibliotheek Rivierenland (Rechtbankstraat 3 – Zinder)

De prijsuitreiking is dinsdag 22 september tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek.

Volg ons op social media! 

De speurtocht wordt mogelijk gemaakt door het Leerhuis Tiel. Dit is een samenwerkingsverband tussen o.a. Mozaiek (samen met Dynamiek, STMR en MEE), Bibliotheek Rivierenland, Gemeente Tiel, ROCRivor, Leerwerkloket, Ziekenhuis Rivierenland, Vluchtelingenwerk, Stichting Lezen en Schrijven.