Logo DarkLogo Light

Talenthouse naar ABN AMRO gebouw

Lees voor
18 oktober 2022

Talenthouse naar ABN AMRO gebouw

Jongereninloop Talenthouse Tiel van Mozaïek Welzijn is verhuisd van de oude bibliotheek naar het ABN AMRO gebouw. De jongereninloop is een plek waar jongeren uit Tiel elkaar kunnen ontmoeten en hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. En de plek voor een goed gesprek met de jongerenwerkers van Mozaïek.

Na een paar verhuizingen hebben de gemeente en Mozaïek nu een centrale plek gevonden voor langere tijd. Marije Dirksen, manager Mozaïek Welzijn: “We zijn erg blij met deze locatie in het hart van de stad. Het gebouw biedt veel mogelijkheden en de plek is aantrekkelijk en dichtbij.”

Talenthouse

Het Talenthouse is er voor Tielse jongeren tussen 12 en 23 jaar.  Het Talenthouse is verschillende middagen en avonden in de week open, met een speciale avond voor meiden. De naam Talenthouse is gekozen omdat het meer is dan elkaar ontmoeten. De nieuwe plek  biedt veel mogelijkheden om breed in te gaan zetten op talentontwikkeling. Zo worden de jongeren betrokken bij de programmering van het Talenthouse en bij de organisatie van activiteiten. Op deze manier ontdekken ze hun eigen talenten.