Logo DarkLogo Light

THEATERVOORSTELLING DE GROTE SPRONG

Lees voor
22 mei 2018

THEATERVOORSTELLING DE GROTE SPRONG

30 Mei a.s. aanvang 19 uur in dorpshuis in de Gaard te Ingen organiseert Iriszorg i.s.m. dorpshuis in de Gaard, Ingen Leeft, Iriszorg en Mozaiek welzijn een theater voorstelling voor ouders en jongeren van de groepen 8 voor de dorpen Eck en Wiel, Ingen, Lienden en Ommeren met als thema : de Grote Sprong. Entree is gratis en opgeven kan via :  m.weerts@iriszorg.nl

De grote sprong

Ineens is alles anders. Je speelt niet meer met iemand maar je hangt en kletst wat. Je eigen boterhammen mee naar school is niet cool, je moet je telefoon 24/7 in de ga-ten houden en het is juist wel cool om dezelfde schoenen te dragen als anderen uit de klas. Je bent niet meer de oudste, nee, je bent de jongste, en je moet nieuwe vrienden maken.
Hoe blijf je jezelf als de veilige omgeving van de basisschool wegvalt en verandert in de middelbare school? En wat kunnen jij en je ouder(s) doen om in contact te blijven met elkaar?
Acteurs van Theatergroep PlayBack schetsen in scherpzinnige en humoristische scènes wat er allemaal met je gebeurt als je naar de middelbare gaat. En wat de rol is van thuis – je familie je ouders, je broers en zussen en vrienden – en hoe zij jou kunnen ondersteunen. De Grote Sprong geeft moed en kracht de oversteek naar de brugklas te wagen, om zonder kleerscheuren aan de overkant terecht te komen.