Burgerinitiatief Awards Tiel

Lees voor

Ken je een mooi initiatief (groot of klein) in jouw wijk of in de gemeente dat veel betekent voor de inwoners van gemeente Tiel? Vind je dat dit initiatief een prijs verdient? Nomineer het burgerinitiatief dan voor de Burgerinitiatief Awards 2022! Er worden maar liefst drie prijzen uitgereikt in de volgende categorieën. De categorie Algemeen, Jongeren of Mensen met een beperking en de categorie Ouderen. Ieder gewonnen initiatief krijgt maar liefst 1.000 euro! Aanmelden kan tot uiterlijk 13 februari 2023 via onderstaand formulier of vraag het papieren formulier aan via info@mozaiekwelzijn.nl/ (0344) 61 15 66.

De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis, Stichting Burgerweeshuis Tiel, Gemeente Tiel en Mozaïek.

Over de Burgerinitiatief Awards

Deze award is in 2018 in het leven geroepen door Mozaïek. Een waardering voor inwoners die zich inzetten voor andere inwoners uit de gemeente.

Formulier Burgerinitiatief Awards 2022

Wie verdient volgens jou de Burgerinitiatief Awards van 2022? Alle stemmen na 13 februari worden niet in behandeling genomen.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de nominatie van de Burgerinitiatief Awards 2022. Wij verwijzen u verder naar de privacy statement op onze website.

Contactpersoon Burgerinitiatief Awards

Abdelmalik Boudehan

Wijkcoach
Tiel
06 23 40 37 42