Dynamiek

Lees voor

Dynamiek

Activiteiten

Zoek je een leuke activiteit om te doen? Of lijkt het je gezellig om samen met anderen te eten? Kijk dan eens in onze agenda.

Leren en ervaring opdoen

Heb je (nog) geen betaalde baan, maar wil je wel graag ervaring opdoen of iets nieuws leren? Dan kun je op onze locatie Dynamiek aan de slag als vrijwilliger. Denk aan administratie op orde brengen van inwoners, schoonmaken, klussen in en rondom het huis en koken op onze locatie.

Klus- en tuindienst

Heb je kleine (tuin)klussen die je niet meer zelf kan doen, zoals kleine onderhoudswerkzaamheden in de tuin of het ophangen van een lamp of gordijnrail? De vrijwilligers van onze locatie Dynamiek helpen je graag. We vragen een kleine vergoeding per klus.

Fietsles

Ben je een nieuwe Nederlander en wil je graag leren fietsen? Wij helpen je hier graag bij. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hulp bij administratie

Voor vragen over geldzaken zoals het invullen van formulieren of het bijhouden van je administratie kun je bij de vrijwilligers van onze locatie Dynamiek terecht. Lees hier waarbij wij jou kunnen helpen.

Scootmobiel lenen

Heb je tijdelijk een scootmobiel nodig? Neem dan contact op met de medewerk(st)ers van de Sociale Poort van de gemeente Tiel, de ergotherapeuten van verpleeghuis Vrijthof of de ergotherapeuten van Ziekenhuis Rivierenland. Onze vrijwilligers komen de scootmobiel brengen en halen.

Het lenen van een scootmobiel is gratis, maximaal 2 dagdelen per week.

Openingstijden locatie Dynamiek

maandag tot en met donderdag van 10:00 – 16:00 uur

Contactgegevens

Telefoon 0344 62 16 07
dynamiek@mozaiekwelzijn.nl

Belinda van Arkel

Werkbegeleider participatiecentrum Dynamiek
Tiel
0344-62 16 07

Hassana Akrouni

Werkbegeleider participatiecentrum Dynamiek
Tiel
0344-62 16 07

Remy Riksen

Coördinerend werkbegeleider, participatiecentrum Dynamiek
Tiel
06-23 40 37 85