Ideeen voor de buurt

Lees voor

Ideeen voor de buurt

Heb je een idee voor een activiteit of iets anders in jouw wijk of maak je jezelf ergens zorgen om? Onze wijkcoaches helpen je graag. Zij zorgen dat je in contact komt met andere buurtbewoners en organisaties die je kunnen helpen.

Ook voor vereniging of clubhuis

Ook kun je bij hen terecht als vereniging of clubhuis. Zij kunnen je bijvoorbeeld vertellen hoe je nieuwe vrijwilligers vindt of een hoe je een nieuwe activiteit opzet.

Zorgen om buren

Maak je jezelf zorgen om bijvoorbeeld je buurvrouw? Ook dan staan onze wijkcoaches voor je klaar. Doordat ze zowel jouw buren als bijvoorbeeld een wijkagent, wijkregisseur of woonconsulent kennen, weten ze bij wie ze moeten zijn voor verdere hulp.

Buurtbinder

Wil jij de oren en ogen van de wijk zijn? Misschien is het iets voor jou om buurtbinder te worden. Als buurtbinder ben je het aanspreekpunt in jouw wijk. Doordat je regelmatig contact hebt met instanties zoals woningcorporatie, zorginstelling en politie weet jij waar je moet zijn voor verder hulp. Als buurtbinder wordt je getraind en begeleid door MozaÏek.

Linde Hageman

Wijkcoach
Tiel
06-23 40 37 42

Marc Horsten

Wijkcoach
Tiel
06-30 03 29 72

Marjoke van Gelder

Wijkcoach en Vrijwilligerscoördinator
Tiel
06-48 06 14 28