MENU

05.04.2016

Vacatures en stageplaatsen

                                     vacatures mozaïek

Sociaal werker Matchpoint (18 uur per week)

Met focus op ondersteuning van mantelzorgers

Wie zijn wij?
Mozaïek is een organisatie voor welzijn en sociaal werk in Tiel en omgeving. Mozaïek stimuleert mensen om zelf tot oplossingen te komen. Daarmee krijgen en houden zij grip op hun leven. We luisteren, ondersteunen, motiveren, verbinden, en laten weer los. Medewerkers in zelforganiserende vakteams inspireren elkaar, zijn ondernemend en zoeken naar innovaties op nieuwe vraagstukken, samen met inwoners, vrijwilligers, stagiairs en professionals binnen en buiten Mozaïek. De inzet van Mozaïek wordt door partners zeer gewaardeerd.In Tiel voert Mozaïek de opdracht voor sociaal werk uit samen met STMR en MEE Gelderse Poort onder de naam Welzijn Next Level.

Wie ben jij?
Als sociaal werker weet jij als geen ander hoe je hulp en de vraag naar hulp bij elkaar kunt brengen. Geen vraag is te gek en je bent in staat om iemand snel verder te helpen.
Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van Welzijn Next Level in de wijk. Hierbij ligt de focus op mantelzorgondersteuning.
Verder ben je op de hoogte van de actuele thema’s binnen het Sociaal Domein. Door jouw werkervaring weet je om te gaan met mensen met verschillende waarden en normen en etnisch-culturele achtergronden.

Wat breng je mee?
* Ervaring en kennis van informele zorg, m.n. mantelzorg;
* In staat zijn nieuwe ontwikkelingen te signaleren en deze om te zetten tot concrete projecten en activiteiten;
* Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
* Sterk in strategisch denken en handelen;
* Kennis van en ervaring met Welzijn Nieuwe Stijl;
* Afgeronde relevante HBO-opleiding.

Je bent een teamspeler, je hebt humor en je bent in staat invulling te geven aan je eigen functie binnen een zelforganiserend team.

Wat bieden wij?
* 18 urige werkweek;
* Salarisinschaling op basis van schaal 8 CAO Zorg en Welzijn;
* Aanstelling in eerste instantie voor een jaar.

Solliciteren
Heb je interesse, mail je motivatiebrief met CV naar info@mozaiekwelzijn.nl. Voor informatie over de functie en procedure: Monique van Os, via 0344-611566 of 06-42643043.

Sluitingsdatum is 10 december.

Communicatiemedewerker 8 u/w

Mozaïek is een organisatie voor welzijn en sociaal werk in Tiel en omgeving. Mozaïek stimuleert mensen om zelf tot oplossingen te komen. Daarmee krijgen en houden zij grip op hun leven. We luisteren, ondersteunen, motiveren, verbinden, en laten weer los. Medewerkers in zelforganiserende vakteams inspireren elkaar, zijn ondernemend en zoeken naar innovaties op nieuwe vraagstukken, samen met inwoners, vrijwilligers, stagiairs en professionals binnen en buiten Mozaïek. De inzet van Mozaïek wordt door partners zeer gewaardeerd.

In Tiel voert Mozaïek, samen met STMR en MEE Gelderse Poort, de opdracht voor sociaal werk uit onder de naam Welzijn Next Level.

Mozaïek heeft er behoefte aan haar doelstellingen, activiteiten en resultaten beter in beeld en onder de aandacht te brengen. Daarom zoeken wij een communicatiemedewerker die ons komt versterken.

Belangrijke taken:
• Opstellen jaarplan pr- en communicatie
• Adviseren en ondersteunen directie en vakteams in externe communicatie
• Organiseren nieuwsfeed
• Coördineren organisatie-brede pr

Van kandidaten verwachten we:
• Affiniteit met de missie van welzijn
• Relevantie opleiding
• HBO-niveau
• Kennis en ervaring met (sociale) media
• Kennis van sociale domein en/of gemeentes
• Pro actieve en ondernemende houding
• Intentie om zich voor langere tijd aan Mozaïek te verbinden

Het betreft een aanstelling van 8 u/w. Salaris conform schaal 8 CAO W&MD.
ZZP-constructie mogelijk.

Solliciteren
Heb je interesse, mail je motivatiebrief met CV naar info@mozaiekwelzijn.nl. Voor informatie over de functie en procedure: Johan Andrée 0344-611566. Reageren voor 1 december 2019.

stage bij Mozaïek

Mozaïek welzijn haalt graag gemotiveerde stagiaires in huis. Bij Mozaïek zijn verschillende soorten stages mogelijk. Heb je interesse in een stageplek bij Mozaïek? Vul dan ons online aanmeldformulier in.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons stagebureau via: 0344 - 611566 of via stagebureau@mozaiekwelzijn.nl.