Logo DarkLogo Light

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR JONGERENINLOOP IN TIEL

Lees voor
27 juli 2021

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR JONGERENINLOOP IN TIEL

Achtergrond inloop

Eind augustus 2021 verhuist de jongereninloop in de Oude Bios naar de Oude Bieb. De Inloop van Mozaïek is inmiddels een vertrouwde plek voor de jongeren uit Tiel, waar zij wekelijks terecht kunnen om elkaar te ontmoeten, met hun vrienden te chillen of te gamen en voor een goed gesprek met een van de jongerenwerkers. De invulling van de Inloop zal spelenderwijs gebeuren, zodat jongeren zich op hun gemak voelen in een informele sfeer. De jongerenwerkers van Mozaïek hebben met veel jongeren een vertrouwensband opgebouwd en zullen dat vertrouwen niet beschamen.

Beoogd resultaat

Met de verhuizing naar de Oude Bieb willen de jongerenwerkers een laagdrempelige ontmoetingsplek aanbieden, waar jongeren zich welkom voelen, mee doen en hun talenten ontwikkelen. Een plek waar tieners en jongeren zich thuis voelen, ouders de jongerenwerkers weten te vinden en samengewerkt wordt met die organisaties die aansluiten op de belevingswereld van jeugdigen en hen zo daadwerkelijk weten te bereiken.
Om dit aanbod vorm te geven en de jongerenwerkers daarbij de nodige ondersteuning te bieden, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die hen daarbij kunnen helpen. Ben jij iemand die de jongeren een warm welkom biedt en er samen met de jongerenwerkers voor zorgt dat alles op rolletjes loopt, en het activiteitencentrum op orde houdt? Meld je dan aan!

Profiel

 • Je hebt een gastvrije instelling en kan met veel verschillende mensen overweg
 • Je bent een praktisch ingestelde doener, betrouwbaar en loyaal
 • Je bent een teamspeler maar kan ook goed zelfstandig aan de slag.

Dit ga je doen

 • Je houdt samen met een jongerenwerker toezicht tijdens openingstijden, ondersteunt de jongerenwerkers bij activiteiten en zet de ruimtes klaar, helpt bij de inkoop, zorgt voor onderhoud van het gebouw en terrein.
 • Maar je bent ook gastvrouw/heer, hebt contact met bezoekers, en zorgt er voor dat iedereen zich thuis voelt.

Wat bieden wij

 • We hebben een fijn team met vrijwilligers en beroepskrachten.
 • Het activiteitencentrum is een leuke dynamische plek met diverse groepen bezoekers en actieve Tielenaren.Contactpersoon:

  Mounir Lahnine

  Tel: 06 12471403

  E-mail: m.lahnine@mozaiekwelzijn.nl

 • Je bent zowel praktisch als sociaal bezig en het staat niet verkeerd op je CV.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!