Logo DarkLogo Light

ZINDER EDUCATIE (VOORHEEN PLANTAGE) BRENGT IN SAMENWERKING MET MOZAÏEK WELZIJN EEN NIEUW TRAJECT VAN ROCKIN’ OLD SCHOOL (ROS).

  • Home
  • Nieuws
  • Mozaïek Welzijn
  • ZINDER EDUCATIE (VOORHEEN PLANTAGE) BRENGT IN SAMENWERKING MET MOZAÏEK WELZIJN EEN NIEUW TRAJECT VAN ROCKIN’ OLD SCHOOL (ROS).
Lees voor
27 december 2018

ZINDER EDUCATIE (VOORHEEN PLANTAGE) BRENGT IN SAMENWERKING MET MOZAÏEK WELZIJN EEN NIEUW TRAJECT VAN ROCKIN’ OLD SCHOOL (ROS).

Zinder Educatie (voorheen Plantage) brengt in samenwerking met Mozaïek Welzijn een nieuw traject van Rockin’ Old School (ROS). Vanaf vrijdag 12 januari kunnen oudere muzikanten hun muzikale hart weer ophalen in Zinder en samen jammen en nieuwe nummers instuderen onder begeleiding van een ervaren coach.

Zestigplussers die altijd al eens in een band wilden spelen kunnen zich aanmelden en direct aan de slag. De instrumenten worden afgestoft en onder het motto “de bingo eruit en de gitaar erin” beginnen zij aan hun muzikale avontuur. De afgelopen jaren hebben al meer dan honderd muzikanten meegedaan aan het project. De band zal een aantal nummers instuderen onder professionele begeleiding van Jan Lucas van Velzen en deze uiteindelijk aan een publiek presenteren.

ROS CAFE Naast de nieuwe ROS band kunnen muzikanten ook zelfstandig aan de slag tijdens het ROS café in de goed geoutilleerde studieruimtes van Zinder. Deelnemers van eerdere ROS-band edities en ervaren muzikanten doen mee aan ROS café. Het ROS café is op de vrijdag tussen 9.30 en 12.30 uur beschikbaar. Deelnemers betalen vijf euro per repetitie.

Iedereen boven de 55 jaar met een interesse voor muzikale vrijetijdsbesteding kan zich aanmelden voor het traject. Hiervoor hoeven zij geen ervaring te hebben en noten kunnen lezen is ook niet nodig. Bij de ROS band kan iedereen meedoen, beginners en gevorderden.

Info en aanmelden: www.zinder.nl.