Logo DarkLogo Light

Zomerstart activiteiten jongerenwerk Mozaïek

Lees voor
11 juli 2023

Zomerstart activiteiten jongerenwerk Mozaïek

De zomervakantie staat voor de deur! Het jongerenwerk van Mozaïek organiseert in de gemeente Buren, voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 21 jaar 2 toffe activiteiten om de zomer goed te starten!

Woensdag 12 juli komt de mobiele Maakplaats van Bibliotheek Rivierenland naar de jongereninloop in Maurik. Leer b.v. werken met 3D-printers, de vinylsnijder en de lasersnijder in de mobiele maakplaats. Tijdens deze activiteit ga je zelf een tas en stickers ontwerpen. De materialen leveren wij en deelname is gratis! Jongeren tussen de 10 en 17 jaar kunnen zich aanmelden door een appje te sturen naar Amber: 06 14300391

Donderdag 13 juli kun je gratis met ons midgetgolfen op de Meent in Beusichem. We hebben 3 tijdstippen: 15.00 / 16.30 / 19.00 uur. Met je vrienden/innen samen? Meld je aan als groep. Jongeren tussen de 12 en 21 jaar kunnen zich aanmelden door een appje te sturen naar Amber: 06 14300391

Dus woon je in de gemeente Buren en heb je zin om mee te doen? Meld je dan vooral aan!
Voor meer informatie kun je ook de Instagram van jongerenwerkers Amber (amber_mozaiekwelzijn) en Bas (jongerenwerk buren) bezoeken.

De activiteiten worden gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Buren, Bibliotheek Rivierenland, Sup en Golf de Meent en het jongerenwerk van Mozaïek welzijn.