Logo DarkLogo Light

NIEUWE LOOK DYNAMIEK

Lees voor
14 juli 2022

NIEUWE LOOK DYNAMIEK

Leer- en ervaringsplek Dynamiek aan de Haaftenlaan in Tiel heeft een nieuwe ‘look’ gekregen. Dynamiek is onderdeel van Mozaïek en straalt dit nu ook van buiten uit. “Na corona was dit hét moment voor een frisse ‘herstart’. Hier horen een aantal nieuwe activiteiten bij en dus ook een nieuwe look. Voor de rest is Dynamiek nog gewoon Dynamiek hoor; een warme en veilige plek voor iedereen”, vertelt Brenda Leenders, coördinator Dynamiek.

Dynamiek is een plek voor inwoners uit gemeente Tiel die nieuwe mensen willen ontmoeten, een stap willen maken naar (vrijwilligers)werk, hun talenten willen ontwikkelen en zich thuis willen voelen in Nederland.

Zo kun je bij Dynamiek ervaring opdoen als vrijwilliger bij de administratie, schoonmaak, keuken of de klussendienst. Ook kun je nieuwe dingen leren zoals Nederlands, naaien of fietsen.

Heb je moeite met het invullen van formulieren of hulp nodig bij het op orde brengen en houden van de post? Ook dan kun je bij Dynamiek terecht. Wil je meer weten wat er allemaal bij Dynamiek te doen is? Neem dan een kijkje op www.mozaiekwelzijn.nl